RK Teams VZOD goed verlopen

Vijf van de zes teams indoor bij VZOD Volkel deden mee aan het RK indoor 2017.

En niet zonder resultaat. Het hoogst geplaatste team 1 bij VZOD, kwam op zaterdag uit in de Ere-klasse in Eerde bij De Rozenjagers. Het team bestaande uit Hennie van den Bogaart, Maarten van Haren, John Fransen en Johan Vissers, wist het naar de finale ronde te brengen na de open ronden van 2 keer 30 pijlen. Een mooie 3e plaats en de bronzen medaille was het resultaat. Kans op selectie voor het NK is hiermee aanzienlijk vergroot.

Team 2 en 3 moesten op zondagmorgen richting Drunen bij Constantia hun kunsten in de B klasse laten zien. Gezellig en strijdbaar kon begonnen worden aan de open rondes van 2 maal 30 pijlen. Na de eerste set kon team 3 alle andere teams voorblijven en schoten Maarten van Dijk, Jeroen Francot, Esmay van Braam en Hans van Lieshout zich naar de eerste positie. Esmay verbeterde voor de zoveelste keer haar PR. Team twee moest hard knokken voor een plaats in de finale. Na de open rondes was het VZOD 3 die het tegen de schutters van Constantia Drunen moest afleggen. Team 2 kon het ook niet waar maken zodat de beide teams van VZOD in de kleine finale tegen elkaar moesten strijden. Hierin bleek team 2 toch sterker dan team 3 zodat ook hier een bronzen medaile kon worden uitgereikt. Team 2 schoten Cor de Groot, Rein van Berkel, Ad Koks en Stef Hermens.

Maar het was op meer plaatsen raak. Team 4 en 5 streden in Ammerzoden bij De Heerlijkheid in de C klasse. Team 5 met Frank Veraart, Inge van Londen, Bert Oppers en Ad Laarakkers eindigden na de open rondes op een 4e plaats, net genoeg om mee te mogen doen met de finale rondes. Hier werd door dit team de bronzen medaille meegenomen.

Team 4 met Priscilla Straten, Leon Timmermans, Henk van Oort en Twan van der Heijden waren sterk deze dag en stonden na de open rondes op een eerste plaats met ook hier weer een PR van Priscilla Straten. Team 4 kon zich staande houden in de finales en nam de gouden medaille mee naar huis.
Een mooi resultaat na een lange en drukke dag in de handboogsport. Het voorbereiden voor het Bondskampioenschap kan beginnen.

AGENDA

09mar20:0022:00Jaarvergadering 202020:00 - 22:00 Doele "De Lage Dijk"Evenement:Vergadering

Laatste nieuws

CARNAVALSCHIETEN 2020

120 PIJLENTOERNOOI 2019

KONINGSCHIETEN 2019

120 PIJLENTOERNOOI 2019

SPONSORAVOND 2019

CARNAVAL SCHIETEN 2019

Koningschieten 2018

VZOD klaar voor de kerst

Meierij 2018 VZOD

Stimulator trofee 2018

Koningschieten 2017

VZOD OOK VOOR JOU?

 Handboogschieten is voor iedereen. Laagdrempelig, voor de gezelligheid maar ook in competitieverband. Voor jong en oud.

KOM PROEFSCHIETEN

 Benieuwd hoe sterk je moet zijn voor zo’n handboog of wil je weten hoe gezellig het bij onze vereniging is? Kom proefschieten. 10 keer voor € 25,-

CLINIC OF FEESTJE

 Bij VZOD openen wij graag onze deuren voor een clinic, personeelsfeestje, bijeenkomst e.d. Geheel verzorgd met drankjes en hapjes. Alles is mogelijk.

 

Goudsponsor

Goudsponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Zilversponsor

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger


Gert Jan van de Broek Bromfietsen

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

Begunstiger

© Copyright 2018-2020 - VZOD Handboogsport Volkel
X